Proiect

URBANO 57 – Cosy in the City

Urbano 57 este un proiect imobiliar modern si cochet care ofera apartamente si conditii de locuire de top la preturi accesibile , imbinand arhitectura contemporana cu materiale de cea mai buna calitate.

Pozitionat intr-o zona  foarte bine urbanizata din punct de vedere al accesului si mijloacelor de transport in comun, Urbano 57 va gazdui 27 de apartamente cu 1 camera, 2 camere si 3 camere dispuse pe 5 niveluri, dintre care 2 retrase. Etajele 3 si 5 ale ansamblului dispun de apartamente  cu priveliste panoramica si terase generoase de peste 50 mp, cu suprafete cuprinse intre 55 mp utili si 86 mp utili. Subsolul ansamblului va gazdui parking-ul subteran dotat cu control acces , degivrare si supraveghere video, iar parterul ansamblului va gazdui un spatiu comercial cu acces stradal.

Fatada estica dispune de o cortina de sticla din tamplarie de aluminiu care ofera apartamentelor de pe aceasta latura o priveliste neobturata asupra parcului Armatura si a vecinatatilor , parc care este unul dintre punctele de interes in noul proiect de reabilitare a malului Somesului studiat de Primaria Cluj Napoca.

Urbano 57 se adreseaza in aceeasi masura celor care cauta o locuinta moderna si un stil de viata contemporan datorita distantei mici fata de centrul orasului ( 6 minute cu masina) si a celor 2 parcuri intre care este amplasat : Piata Liebknecht si Parcul Armatura, cat si investitorilor prin pozitionarea in imediata proximitate a Liberty Technology Park si usor accesibil fata de Emerson.

Urbano 57 este un proiect creat din dorinta de a oferi cele 5 elemente importante pentru un stil de viata relaxat intr-un oras in continua dezvoltare si aglomerare urbana:

 1. Arhitectura moderna si armonioasa a cladirii si fatadelor , cu elemente structurale si materiale de top , cu durabilitate in timp ca si proprietati  tehnice si aspect estetic.
 2. O buna compartimentare interioara a spatiului de locuit, cu mare atentie la necesitatile vietii contemporane, cu suficiente spatii de depozitare si suprafete generoase atat pentru interiorul apartamentelor, cat si pentru terase.
 3. Folosirea tehnologiilor de ultima generatie la dotarea apartamentelor , de la zidarie si termoizolatie ( caramida de 30 cm grosime + polistiren de 15 cm ) , la suprafetele vitrate foarte generoase, dar alese pentru cea mai buna termo si fonoizolare ( tamplarie aluminiu cu bariera termica si 3 foi de sticla ), la centralele termice profesionale alese pentru un consum redus de energie si un confort termic sporit in interiorul apartamentelor dotate cu incalzire in pardoseala REHAU, la dotarile spatiilor comune ( lift Kone, videointerfon, parking subteran, locuri special amenajate pentru biciclete) .
 4. Pozitionarea strategica fata de punctele de interes urban, menita sa reduca timpul petrecut in trafic si sa ofere un acces facil la serviciile si facilitatile necesare pentru un stil de viata cat mai relalaxat:
  • Proximitatea fata de parcuri ( Parcul Armatura, Parcul Feroviarilor si Piata Liebknecht sunt intr-o raza de 500 m fata de proiect).
  • Baze sportive, terenuri de tenis si fotbal, piscina, sala de fitness ( sunt intr-o raza de 500 m fata de proiect).
  • Centre medicale, clinici private si spitate ( intr-o raza de 500 m fata de proiect).
  • Mijloace de transport in comun accesibile in imediata vecinatate a proiectului.
  • Scoli , gradinite si facultati in imediata vecinatate a poiectului.

5. Pozitionarea strategica si caile facile de acces in relatia cu celelalte cartiere si zone ale orasului:  cai de acces facile fata de doua dintre intrarile principale in oras si accese facile spre zona centrala a orasului atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun.

Va invitam sa verificati schitele de compartimentare interioara, preturile si disponibilitatea apartamentelor Urbano 57 pentru fiecare model in parte.

 Schite si preturi apartamente Urbano 57